Zabava s svetlobno hitrostjo

INDOOR LASERTAGX PRAVILA

PRAVILO ŠT. 1: LASERTAGX JE ŠPORT BREZ STIKA

Ne igraš Rugby-tagov! Lasertag je zasnovan kot brezkontaktni šport. Vsak stik z nasprotnikom je razlog za odstranitev iz igre. Igralci, ki se dotaknejo svojih nasprotnikov, se bodo šteli kot “izločeni” in bodo zapustili igro.

2. PRAVILO: SENZORJI MORAJO BITI VIDNI MED IGRO

Pokritje senzorja, ki preprečuje, da bi vaš tagger prejemal oznake, je nešportno in vsak igralec, ki pokriva svoj senzor, šteje za “izločenega” in bo zapustil igro. Oseba, ki pokriva senzor, je nekakšna oseba, s katero nikoli ne bi smeli posoditi avtomobila ali deliti žene! ne lizati sladoleda

PRAVILO ŠT. 3: NAPAKA OPREME

Če označevalec ne uspe v srednji igri, ki ga igralec šteje. Izjema je mogoče, če napako povzročijo prazne baterije. V tem primeru se lahko igralec šteje v “timeoutu” in zamenja  baterije. Potem se lahko ponovno pridruži igri, če je mogoče.

PRAVILO ŠT. 4: ŠPORTNO JE POMEMBNO

Če goljufaš, da zmagaš, nisi res zmagal! Športno znanje je bistvenega pomena za dobro izkušnjo z lasersko oznako. Vsakršno laganje ali goljufanje se ne sme dopuščati in bi moralo priti do diskvalifikacije igralca, ki to počne. Skrivanje senzorja (glej pravilo št. 2), ponastavitev označevalca, ko niste na voljo, ali katera koli druga sumljiva dejanja so v nasprotju s pravili! Nihče ne ljubi goljufa!

PRAVILO ŠT. 5: HRANITE OZNAKO LASERTAGX

Ne pozabite: Laserska oznaka trenutno ni olimpijski šport, na liniji ni pogodb ali štipendij. Prvi razlog za igranje LASERTAGX je, da se zabavate. Biti razočaran ali jezen je dobesedno proti pravilom lasertaga, če se počutite tako, svetujemo, da prekinete igro lasertaga za nekaj minut vzemete čas za osvežitev!

PRAVILO ŠT. 6: SPOZNAJTE SVOJO OPREMO:

Dan vaše zabave ali dogodka ni čas, da bi se seznanili s svojo opremo za lasertag. To je kot se poročiti z nekom na slepi zmenek! Prekliči, preizkusi, igrajte nekaj iger s svojo opremo pred odličnim lasertag ekstravaganca. Izkoristite naše učne video posnetke in tehnično podporo pred zabavo (in stresom) vašega dogodka na vas.